Gelieve uw e-mailadres op te geven

De 6 hipste badkamertrends voor 2022-2023 (zoals gezien op Salone del Mobile, Milaan)

Na lang aftellen mocht het weer: Detremmerie zakte in juni naar goede gewoonte af naar het ‘Salone del Mobile’. Dat is dé interieur- en exterieurbeurs bij uitstek die jaarlijks in Milaan georganiseerd wordt. We wandelden buiten met tonnen inspiratie en konden de nieuwste trends uiteraard niet aan ons laten voorbijgaan. In dit blogbericht lijsten we ze even voor je op!

Header

1555426577444

#1 Round it up!

Organische, afgeronde vormen scoren in 2022 en 2023. Ze stralen huiselijkheid uit en blenden moeiteloos samen met eender welke ruimte. In onze Round en Private collection speelden we al handig in op deze trend.

VFB 1404 DET BDK Making Of Scene 07 03
Afgeronde vormen in de badkamer

#2 Mañana-mentality

We zouden bijna vergeten dat we ons in een bruisende metropool als Milaan bevinden, want alle interieurneuzen stonden naar de zee gericht. Invloeden kwamen overgewaaid uit onder andere Zuid-Frankrijk en Marokko. Die zuiderse sfeer haalden wij eerder al in huis door de kleur terracotta toe te voegen aan ons betonnen assortiment. Net als in de mode zwaaien groene accenten dit jaar ook in de interieurwereld de plak.

Decor terra met cactussen OK LR
Terracotta bad in beton

#3 Tijdloos hout

Hout is altijd in geweest in de badkamer, want het zorgt voor een instant gevoel van warmte. Toch kan de juiste toepassing het tijdloze materiaal op slag een trendy en moderne look geven. We brengen de houten latjes verticaal op het front aan wat tot een verrassend reliëf leidt.

Wood beton montage bruno 2 tapijt
Creëer reliëf in je badkamer met houten latjes

#4 Chique marmer

Met marmer in je badkamer kan je de bal nooit misslaan, dat toonden we al uitgebreid aan in dit blogbericht dat we integraal aan het unieke natuurmateriaal wijdden.

Rood zwart marmer detail
Marmer in de Private Collection

#5 All black everything

Hoewel zwarte accenten al even trending zijn, zien we dit modeverschijnsel niet meteen verdwijnen! Integreer zwart in je kraanwerk, handgrepen, spiegelrand of in het frame dat je badkamermeubel ondersteunt.

Travertin hoofd detail
Zwarte accenten in je badkamermeubilair

#6 Catchy kraanwerk

Dat kranen er mogen uitspringen, hebben we aan den lijve ondervonden! Kraanproducenten voegen flashy kleuren toe aan het assortiment. Kijk maar eens naar de gewaagde ontwerpen van Gessi in deze reel. Wil je je kraan laten matchen met je onderbouw? In onze Private en Deluxe collectie kan je zelf een opvallende RAL-kleur kiezen. Laat de creatieveling in jezelf los!

No Limit Deluxe groen spiegel juist LR
Combineer RAL-kleuren naar hartelust

Geïnspireerd door de nieuwste badkamertrends? Plan een bezoek aan onze toonzaal en ontdek hoe wij jouw badkamer tot leven laten komen!

Stel nu zelf jouw badkamer samen

Naar de badkamerconfigurator