Gelieve uw e-mailadres op te geven

Win plaats met een asymmetrische wastafel

Doorheen de jaren evolueerde de wastafel van een puur hygiënische functie naar een praktisch badkamermeubel. Je wast niet alleen je handen of poetst je tanden aan de waskom, de spiegel is ook de place to be voor je dagelijkse verzorging. Zou het daarom niet handig zijn om wat meer plaats te hebben voor de spullen die je daarvoor nodig hebt, eerder dan die tweede wastafel die vaak onaangeroerd blijft? Detremmerie ontwierp een wastafel die de lengte van een dubbele wastafel overneemt, maar dankzij slechts één ruime waskom ook in extra aflegruimte voorziet.

Thumbnail

Detremmerie 140 asymmetrische wastafel sfeer

Een perfecte match met No Limit Deluxe

Het nieuwe wastafeldesign is 51 cm diep en leverbaar met een lengte van 100 of 140 cm. Zo kies je zelf hoeveel ruimte je naast de waskom nodig acht op basis van hoeveel scheergerief, make-upspullen en andere accessoires je kwijt wil kunnen. Er zijn twee moderne kleuropties: matwit en matzwart. Deze uitvoeringen matchen perfect met de matgelakte kasten uit onze No Limit Deluxe-collectie. Met een afwerking in zijdelings verstek sluit deze meubelreeks feilloos aan bij de strakke look van de asymmetrische wastafels.

Detremmerie 140 asymmetrische wastafel spiegel Detremmerie 140 asymmetrische wastafel sfeer 2

Zwevende of klassieke opstelling

De wastafels kunnen op een No Limit Deluxe-meubel gemonteerd worden of zwevend boven een onderkast voor een speelse touch. We werken de afvoer van de waskom mooi weg onder een afdekkapje in dezelfde kleur: clean en klassevol!

Detremmerie 100 asymmetrische wastafel

Onze badkamercollecties met eigen ogen bewonderen? Zoek een verdeler bij jou in de buurt.

Stel nu zelf jouw badkamer samen

Naar de badkamerconfigurator