Gelieve uw e-mailadres op te geven

Matte accenten in je badkamer? Maak kennis met solid surface

Op zoek naar een mooie wastafel of klassevol badmeubel om de finishing touch aan jouw badkamer te geven? We laten je graag kennismaken met solid surface: een uiterst onderhoudsvriendelijk materiaal én een musthave voor elke moderne badkamerinrichting dankzij z'n matte afwerking.

Thumbnail

50 1 solid surface opbouw

Solid surface, what's in a name?

In tegenstelling tot top solid, waarbij enkel de toplaag een afgeleide van bauxiet is, worden onze solid surface wastafels, opbouwwaskommen en baden volledig uit het stevige materiaal vervaardigd. Deze producten dragen dan ook niet voor niets hun naam. Het materiaal wordt homogeen gegoten waardoor het niet poreus is en een stijlvolle matte look krijgt.

Wood solid deto
Een solid surface wastafel in mat wit

Onderhoudsvriendelijk en duurzaam

Solid surface is in de markt het best bekend onder de merknaam Corian, het materiaal dat bekendstaat om z'n onderhoudsvriendelijkheid. Bovendien zijn er nog een aantal factoren waarin solid surface uitblinkt:

  • het is zeer sterk en brandwerend
  • het is vuilafstotend en antibacterieel
  • het massieve oppervlak maakt een afwerking op maat mogelijk
  • de overgang van wastafelblad naar waskom is naadloos
  • het is herstelbaar: eventuele krassen zijn zo verholpen met een beetje fijn schuurpapier!

Waar je wel rekening mee dient te houden bij wastafels in solid surface, is een stevige basis. Zo heb je voor grote overvlakken per 60 cm een ondersteunende console nodig om te voorkomen dat de wastafel gaat doorhangen.

Architect 3

Wist je dat...

...je solid surface wastafelbladen tot 300 cm op maat kan laten maken met onze Architect-lijn? Op die manier stem je de grootte van je wastafelblad perfect af op de ruimte, bijvoorbeeld als je tussen twee muren moet werken. Bovendien ben je vrij om de plaatsing van de waskom te bepalen!

Dit materiaal zelf zien en voelen? Kom langs in onze showroom en we dompelen je graag onder in de solid surface-sfeer!

Stel nu zelf jouw badkamer samen

Naar de badkamerconfigurator