Gelieve uw e-mailadres op te geven

Badkamers met beauty én brains

In de recentste editie van Villas, een luxetijdschrift voor architectuur- en designliefhebbers, deelt CEO Koen Ducatteeuw zijn visie over badkamers en de groeiplannen van Detremmerie.

Thumbnail

AMS 1404 DET BDK Cam A v1 20191211

Belgian bathroom specialist bundles beauty & brains and bombards us with co-designers

Het badkamermeubel van nu heeft almaar meer een uitgesproken woonkarakter. Dat weet de Belgische badkamerspecialist Detremmerie als geen ander. "Marmer bijvoorbeeld is niet meer weg te branden uit onze huiskamer en is nu ook in de badkamer de trend van ’t moment," vertelt CEO Koen Ducatteeuw.

Ook het aanbieden van 210 RAL-kleuren (in mat gelakte versie) was een schot in de roos. Zo ook de introductie van een eigen badkamerconfigurator. De handige online tool helpt u bij het uittekenen van het gewenste ontwerp. In samenwerking met een toonzaalmedewerker, dat spreekt. Want het technische luik (een doordachte plaatsing van sanitaire leidingen bijvoorbeeld) laten u en ik doorgaans nog altijd beter over aan een specialist.

Detremmerie maakt resoluut komaf met de misvatting dat iets esthetisch niet praktisch kan zijn.

No Limit Mystery - Emperador Dark Marmer & Meubel Café Noir
VFB 1404 DET BDK DEF Scene 01 Beeld A AC 8bit VFB 1404 DET BDK DEF Scene 01 Beeld D AC 8bit

Verder maakt Detremmerie resoluut komaf met de misvatting dat iets esthetisch niet praktisch zou kunnen zijn. Detremmerie etaleert al zijn badkamerfraais in 424 showrooms, gespreid over de Benelux. Onlangs ging ook Frankrijk voor de bijl. En bij het ter perse gaan van deze editie is de samenwerking met de Nederlandse Technische Unie een feit.

Verder wordt Detremmeries eigen fabriek in Beveren-Leie uitgebreid met 2300 vierkante meter. Kortom, een Belgisch succesverhaal dat ongetwijfeld wordt vervolgd!

No Limit Round - Light Green 716

Stel nu zelf jouw badkamer samen

Naar de badkamerconfigurator