Gelieve uw e-mailadres op te geven

No Limit 45 Marmer Sono Belvedere Front Detail2

No Limit

45

Media tekst blokken

Detremmerie weet met zijn No Limit kastenprogramma het assortiment aan kastwerk tot in de kleinste details in te vullen. Gaande van lakwerk, mat of glanzend, tot houtimitatie. Van staande tot hangende meubelen met lades of draaideuren en uitgevoerd met handgrepen, push to open, greeploos of met profielen : u zegt het maar. Ook maatwerk is voor ons geen enkel probleem.

Aan kleuren en uitvoeringen geen gebrek: met afwerkingen in beton- of houtlook, mat, lak en 205 RAL-kleuren heb je keuze te over en kan je naar eigen wens combineren. Ontdek alle opties in onze configurator!

No limit 45 - Structure Nature

Tekst media blokken

We zetten de trend met deze massieve marmerblokken. Deze statement waskommen en wastafels zijn verkrijgbaar in wit of zwart marmer, Emperador bruin en Silver Fantasy grijs. Combineer met kolom- en onderbouwkasten in een felle trendkleur voor een opvallend meubel of met een lichte of donkere houtlook voor een tijdloos resultaat. Met een vrijhangende marmeren of betonnen wastafel met open meubel creëer je dan weer instant een industrieel effect.

Mix and match meteen in de configurator
Wastafel 210 White Carrara - Meubel Red hoogglans 63
Bekijk details
No Limit 45 — White Red

Een mix van gesloten en open kasten, why not? Een open meubel kan je een extra kleuraccent geven met bijpassende handdoeken en decoratie voor een stijlvol geheel.

Terug naar overzicht

BLADER DOOR
ONZE BROCHURE

Stel nu zelf jouw badkamer samen

Naar de badkamerconfigurator