Gelieve uw e-mailadres op te geven

Nieuw in ons assortiment: wastafels in matglas

Make it hip, make it matte! Detremmerie gaat steeds all-out als het op een knappe badkamerafwerking aankomt. Eén materiaal mocht volgens ons designteam daarom niet ontbreken: voortaan kan je naast marmer, keramiek en beton ook kiezen voor een wastafelblad in matglas.

Thumbnail

Detremmerie wastafel matglas 120 sfeer

Niet alleen wat meubilair maar ook wat wastafelbladen betreft, biedt Detremmerie een ruime keuze aan eigentijdse designs. We produceren wastafels in talloze uitvoeringen: kunstmarmer, top solid, solid surface, glanzende of matte keramiek, keramisch plaatmateriaal, keramiek, beton en nu dus ook matglas! Dit verfijnde materiaal is licht, krasvast en creëert bovenal een uiterst moderne look in je badkamer. Je hebt de keuze uit een enkele of dubbele wastafel in zes verschillende kleuren, met matzwart als funky blikvanger. Er zijn tevens verschillende breedtes mogelijk.

Detremmerie wastafel matglas 120 sfeer 3 Detremmerie wastafel matglas 120 handgreep

Beschikbaar voor Private, No Limit 45 en No Limit 50

Onze glazen wastafels passen op alle badkamermeubels met een diepte van 45 of 50 cm uit de No Limit-collectie. Met deze kastenreeks stel je volledig zelf je droomopstelling samen: van staande tot hangende meubelen met lades of draaideuren en uitgevoerd met handgrepen, push to open, greeploos of met profielen. Daarnaast is ook de gloednieuwe Private-collectie verkrijgbaar met wastafelbladen in een matglazen jasje.

Detremmerie wastafel matglas 180 sfeer Detremmerie wastafel matglas 180 sfeer 2

Stel nu zelf jouw badkamer samen

Naar de badkamerconfigurator