Vanaf 23 oktober op tv: Interieurtalent gezocht met vtwonen

Binnenkort spot je Detremmerie elke zaterdagavond in een gloednieuw tv-programma op VTM: Interieurtalent gezocht met vtwonen. Hierin volgen we 10 fanatieke hobbyisten met een passie voor interieur die door het maken van stylingopdrachten strijden om de titel Hét interieurtalent van Nederland en België.

Thumbnail

Interieurtalent gezocht met vtwonen en Detremmerie

Acht afleveringen vol interieurinspiratie

Elke week nemen de talenten het tegen elkaar op voor een plek in de kwartfinale door middel van een thuisopdracht en een stylingbox-opdracht op locatie. Na deze battles zullen de overgebleven kandidaten een afvalrace aangaan. En de winnaar? Die krijgt de titel Interieurtalent van Nederland en België en mag schitteren in een eigen vtwonen videoserie. Volg de interieurfanaten acht afleveringen lang voor een doses gezonde spanning, inspiratie en waardevolle stylingtips.

De battles

Elke week neemt presentator Sieg De Doncker ons mee naar een bijzondere plek in Nederland of Vlaanderen voor een stylingopdracht op locatie. Onder toeziend oog van de vakjury Frans Uyterlinde (interieurstylist) en Muk van Lil (interieurfotograaf), gaan de deelnemers één tegen één battles aan om hét interieurtalent van dit jaar te worden. Hierbij draait het om persoonlijke stijl, kennis en uniek inzicht. Denk aan het vinden van prachtige spullen en het mixen en matchen op een unieke manier. Naast de stylingopdracht op locatie doen de finalisten ook een thuisopdracht waarbij ze vrienden of familie verrassen met een make-over.

Interieurtalent gezocht met vtwonen en Detremmerie 2

Dit ging eraan vooraf

Afgelopen zomer gaven meer dan 400 stylisten-in-de-dop zich op via vtwonen.nl. Na een spannende tweede ronde, waarbij 30 kandidaten aan de slag gingen met het stylen van bol.com artikelen, werden er 10 finalisten gekozen.

Elke zaterdag op VTM

Interieurstylisten in spe Sam Everaerts en Samantha Olfers gaan in aflevering één als eerste de battle met elkaar aan. Wie zal de jury overtuigen van zijn of haar styling-skills? Kijk vanaf 23 oktober elke zaterdag om 18u25 op VTM en hou zeker een oogje open voor onze badkamermeubelen!

Stel nu zelf jouw badkamer samen

Naar de badkamerconfigurator