Gelieve uw e-mailadres op te geven

Hedendaags heruitgevonden

In de lente-editie 2021 van het woonmagazine Actief Wonen worden al onze nieuwigheden toegelicht. Lees het integrale artikel hieronder en neem gerust contact op bij interesse!

Thumbnail

Marmer carrara

Hedendaags heruitgevonden

Al meer dan 80 jaar houdt dit bedrijf uit Beveren-Leie stand: badkamerspecialist Detremmerie weet hoe ze de noden van de consument kan beantwoorden. Het Belgische merk vond zichzelf opnieuw uit en gebruikte de pandemie om zich van haar creatiefste kant te tonen.

Voor een badkamer die rust uitstraalt, is de keuze van de kleuren essentieel. Grijs ligt voor de hand om een ruimte zowel ontspannend als tijdloos te maken. Voeg zwarte tinten toe voor een chique en geraffineerde touch.

badkamer grijs opbouwkom spiegel detremmerie
VFB 1404 DET BDK DEF Scene 01 Beeld A AC 8bit VFB 1404 DET BDK DEF Scene 01 Beeld D AC 8bit

Met verfijnd maatwerk, een flexibel aanbod van mogelijkheden en elegante designs weet Detremmerie steeds het hart van menig interieurliefhebber te bekoren. Het bedrijf uit West-Vlaanderen is gekend voor haar toegankelijke en tegelijk verfijnde stijl, met een productie die grotendeels in België gebeurt. Badkamers op maat van de klant, in verschillende opstellingen, vernieuwende materialen steeds met oog op het esthetische.

Architect - Wastafel 251 White Carrara - onderkast 221 Wenge Fineer
VFB 1404 DET BDK DEF Scene 01 Beeld D AC 8bit

Het jaar startte Detremmerie met een aantal knappe uitbreidingen. Zo wordt de modulaire No Limit-collectie uitgebreid met de Architect-lijn, waarin de solide surface wastafels met geïntegreerde waskommen aangevuld worden met marmer- en keramische marmertabletten. Nog steeds geldt de No Limit-regel, met de talrijke modulaire mogelijkheden waarvoor het bedrijf zo gekend is.

Zo kan de klant een uniek model naar wens én op maat ontwerpen, met behulp van de digitale badkamerconfigurator. Denk aan een veelheid van designs, kleuren, formaten... De oplossingen zijn legio.

Op zoek naar de badkamer van je dromen, Kies dan voor een lokale productie en laat je hier leiden door de inspirerende beelden of bezoek één van de 424 showrooms in de Benelux.

Stel nu zelf jouw badkamer samen

Naar de badkamerconfigurator