Private Collection: gedurfd en elegant

Het najaar van 2021 bij badkamerspecialist Detremmerie is gewaagd en subliem. Nostalgische ontwerpen, vooruitstrevende materialen, elegante kleuren en kwalitatief vakmanschap helpen je op weg om de badkamer van je dromen te vinden.

Thumbnail

Private Collection - 160 cm Ral Red

Het team van Detremmerie zat niet stil de voorbije tijd. Naast een uitbreiding van haar productiefaciliteit, zette het op en top Belgische bedrijf ook fors in op productontwikkeling. Dit najaar zien we bijzondere veranderingen in het assortiment met de gebogen fronten en deuren uit de Private-collectie, een ode aan de actuele softe trend die menig interieurliefhebber verleidt met ronde tafels, fauteuils en banken. Het ovale badkamermeubilair is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en krijgt extra pit door een ovale spiegel met indirecte verlichting, een elegante aanvulling op deze unieke collectie.

Detremmerie biedt haar klanten overigens niet alleen een waaier aan keuzes in haar meubilair, maar ook de wastafelbladen komen in diverse uitvoeringen. Denk aan (kunst)marmer, top solid, solid surface, keramiek, keramisch plaatmateriaal, beton en recent ook matglas. Materialen met een unieke uitstraling en karakter die je kunt samenstellen met een badkamermeubel naar wens. De digitale configurator (bathroomconfigurator.be) helpt je ten slotte met het ontwerpen van een uniek model op maat, kleur en design. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Dit artikel verscheen in de oktober 2021-editie van Actief Wonen.

Stel nu zelf jouw badkamer samen

Naar de badkamerconfigurator