Gelieve uw e-mailadres op te geven

Een tijdloze inrichting van je badkamer met wastafel in kunstmarmer of top solid

Kunstmarmer is een samenstelling van kunststof, polyesterhars en marmerpoeder die in een vorm gegoten wordt. Een erg dankbaar product dus voor wie geen fan is van naden in z’n badkamermeubel en perfect op maat wil werken.

Video

Zo haal je kunstmarmer in huis

Wij bieden kunstmarmer aan in onze No Limit-collectie. Ook in onze Private Collection en No Limit round — een reeks die bestaat uit afgeronde badkamermeubels — vind je dit materiaal terug. Voor een wastafel uit kunstmarmer laten we je de keuze tussen glanzend witte of mat witte toplaag. Je combineert ‘m eenvoudig met een onderbouw of open frame met matte of glanzende lak. Of mix and match naar hartenlust met hout. Kunstmarmer straalt tijdloosheid uit, waardoor je lang genot zal hebben van je klassevolle badkamermeubel.

No limit 40 mosgroen detail wastafel

De verschillende mogelijkheden voor jouw badkamer

Ben je op zoek naar een stijlvol handwassertje uit kunstmarmer om in je toilet op te hangen? Bij onze wastafel 4 uit onze No Limit 20-reeks kan je kiezen uit een breedte van 40 cm of eentje met aflegruimte dat in totaal 80 cm meet. De afwerking is dan glanzend of mat.

Liever wat meer ruimte om je handen te wassen? Dan is wastafel 8 een goede keuze, gezien het uitspringende ‘buikje’ extra ruimte biedt. Deze wastafel kan vrijhangend opgehangen worden, zonder onderbouwkast of open frame onder.

No limit 20 - Detail wastafel 8

Tip

Vertoont uw wastafel enkele krasjes, dan kunnen deze er gemakkelijk uitgepolierd worden met een autowax. Door je opbouwwaskom of bad tweemaal per jaar met autowax te behandelen, maak je de wastafel vettiger en parelt al het water mooi weg.

De matte uitvoeringen (top solid en solid surface), kan je met fijn schuurpapier behandelen bij eventuele krassen.

Wastafel No Limit 27 37

De voordelen van kunstmarmer

  • Kunstmarmer voelt minder koud aan dan marmer.
  • Kunstmarmer is gemakkelijk schoon te maken.
  • Kunstmarmer is ideaal voor je wastafel omdat het perfect in vorm te gieten is en zo mooi aansluit bij je onderbouwkast of open frame. Bovendien heb je een naadloze overgang van je wastafelblad naar je waskom.
  • Kunstmarmer is dun en straalt soberheid uit, maar is toch ontzettend sterk.
  • Kunstmarmer is gemakkelijk ter plaatse te herstellen door onze mensen.
Nomimit20 60 cm sfeer 2 LR

De nadelen van kunstmarmer

  • De toplaag van kunstmarmer kan kleine scheurtjes vertonen bij temperaturen hoger dan 60 graden. Het water dat je gebruikt om je te wassen zal nooit zo heet zijn, maar gebruik best een hittebestendige mat om je styling tools op te leggen.
Rond 38x38

Wist je dat

… we je bij Detremmerie ook baden en opbouwwaskommen in dezelfde uitvoering kunnen aanbieden? Zo tover je je badkamer in een handomdraai om tot een totaalplaatje dat klopt!

No Limit Round - Old Pink 718

Ook kunstmarmer in je badkamer integreren? Wij helpen je graag! Leg alvast je bezoekmoment in onze showroom vast of zoek jouw dealer om je bestelling te plaatsen.

Stel nu zelf jouw badkamer samen

Naar de badkamerconfigurator