Gelieve uw e-mailadres op te geven

Badkamers op maat samenstellen met een online configurator

Het interieurbedrijf Detremmerie bestaat al 83 jaar en staat garant voor producten die 100 procent van Belgische makelij zijn. Zijn productie, burelen en toonzaal zijn gevestigd in Waregem. De badkamerfabrikant is een marktleider in de Benelux en is een pioneer in design en innovatie.

Thumbnail

Scena1 White Black bewerkt bad weg LR

Badkamerfabrikant Detremmerie bouwt op sterke, lokaal verankerde fundamenten. In 1939 zag de firma het levenslicht als een kleinschalige schrijnwerkerij. Door de jaren heen verschoof de focus en spitste Detremmerie zich volledig toe op badkamers. 'Meubelen , spiegels, baden en douchebakken: we hebben alles voor de volledige inrichting van de badkamer'', zegt Matthias Cottenier, toonzaal- en marketingverantwoordelijke bij Detremmerie.

Modulair systeem

In de toonzaal in Waregem zijn zowel professionals als particulieren welkom om de materialen te ontdekken en inspiratie op te doen. Met meer dan 400 verdelers is Detremmerie actief in de hele Benelux en het bedrijf zette ook voet aan grond in Frankrijk. Sinds 2012 werkt Detremmerie volledig modulair. 'We willen de hokjes van voorgemaakte badkamersets loslaten en meer mogelijkheden bieden aan de klant", vertelt Matthias. "Die steltzelf zijn meubulair samen uit een ruime keuze kasten, onderkasten, kolomkasten, wastafels, spiegels en accessoires. Je kiest de kleur, het materiaal en zelfs de afwerking van de wastafel, de handgrepen en zo meer. Al die opties leveren eindeloze combiatiemogelijkheden op, voor een afgewerkt plaatje dat past binnen ieders persoonlijke smaak. De producten blijven natuurlijk herkenbaar, maar door aandacht voor de details krijgt iedere klant toch een unieke badkamerinrichting."

Digitale visualisatie

Via de online tool www.bathroomconfigurator.be brengen klanten of dealers hun ideeën moeiteloos tot leven. Het systeem levert een 2D-beeld op van de droombadkamer. Ook het offertenummer, alle referentienummers en de bruto verkoopprijs horen erbij. Detremmerie werkt er hard aan om tegen het einde van het jaar ook 3D renders mogelijk te maken met de tool.

Tekst: Hanne Verhaegen

Verschenen in: Business Vlaanderen - Regiospecial Aalter en Waregem

Stel nu zelf jouw badkamer samen

Naar de badkamerconfigurator