Please enter your email address

Architect@Work: voor interieurarchitecten die designbadkamers ontwerpen

Ook wij zijn van de partij op Architect@Work op donderdag en vrijdag 11 en 12 mei en Architect@Work Marseille op 24 en 25 mei. Niet alleen om 2 nieuwe designcollecties aan je voor te stellen, ook om te luisteren waar jij, als architect, nood aan hebt bij het creëren van een modern badkamerdesign met een gevoel van luxe. Klaar voor nieuw design?


Header

No limit 45 marbre bellevedere detail front LR

Nieuwe badkamercollecties

et zou een zonde zijn mochten wij onze nieuwigheden niet meebrengen naar de beurs. We stellen jullie voor aan 2 nieuwe badkamercollecties, inspireren je met een gloednieuwe wastafel en opbouwkom. We geven je alvast een sneak peak:

  • We stellen onze Wood Collection voor. Een warme reeks met massieve houten latjes op het front, en een corpus met hoogwaardig fineerhout.
  • De Private Collection, met organische vormen, is ook van de partij. Deze ronde vormen uit de jaren 70 zijn in de huidige badkamerarchitectuur en -designs niet meer weg te denken. Een echte trendsetter voor een luxueuze badkamer.
  • We breiden ons assortiment No Limit opbouwwaskommen uit met een ovale versie in marmer. Geschikt voor verschillende reeksen, maar opvallend elegant bij onze Round Collection.
  • Last but not least stellen we je ook voor aan Sono, het nieuwste model van wastafel in natuursteen (in 8 kleuren). Deze typeert een grande x-factor met met unieke positie van kraanafwerking die zich aan de zijkant van de wastafel bevindt.

We zijn benieuwd welke parels van badkamerdesigns jij spontaan voor ogen ziet bij het ontdekken van onze nieuwe collecties en items.

Decor 1 blad marmer wit licht aan LR
Private collection RAL1015 Light Ivory

Passeer je even? Wij hebben gratis tickets!

Kom jij langs op onze stand 211 in Kortrijk of stand 116 in Marseille om onze nieuwste trends te spotten? Wij slaan graag een praatje om je te leren kennen én in te spelen op jouw ultieme dromen over badkamerdesign. Stuur een mailtje naar es@detremmerie.be voor gratis tickets. We zien elkaar hopelijk binnenkort!

Design your own bathroom

Bathroom configurator