Gelieve uw e-mailadres op te geven

No limit round beige hoofdbeeld front zonder bad LR

Round

Media tekst blokken

No limit round green detail sfeer LR
No Limit Round

Je kan kiezen voor enkele of dubbele lades voor praktisch opbergcomfort. De onderbouwkast is verkrijgbaar in een breedte van 90 of 130 cm en is 48 cm diep. Dat resulteert in maximale opbergruimte. Ook in de No Limit Round-collectie werk je de lades af met een mooie, bijpassende handgreep of kies je voor een push-to-open systeem.

No Limit Round - Black 711

Tekst media blokken

Colour is life! Felle kleuren, minimalistisch wit, industrieel zwart, romantische tinten of hedendaagse trendkleuren? Aan jou de eindeloze keuze! No Limit Round is beschikbaar in 9 mat gelakte kleuren: wit, zwart, grijs, vison, cappuccino, licht- en donkergrijs, oud roze en licht- en donkergroen, en maar liefst 205 RAL-kleuren. Combineer verschillende kleuren en creëer zo een unieke eyecatcher in jouw badkamer.

No Limit Round - Old Pink 718
No Limit Round

Maak je No Limit Round-meubel compleet met een ingebouwde wastafel in kunstmarmer of top solid met afdektablet. Liever een opbouwkom? Ook hier bieden we verschillende vormen en afwerkingen: marmer, beton, keramiek, kunstmarmer of top solid in een ronde, vierkante of rechthoekige vorm.

kies hier
Terug naar overzicht

BLADER DOOR
ONZE BROCHURE

Stel nu zelf jouw badkamer samen

Naar de badkamerconfigurator