Please enter your email address

Detremmerie gepresenteerd in Knokke talks

Thumbnail

Knokke Talks

Private Collection - Dare to change !

Detremmerie heeft al jarenlang de know how in de productie van gebogen fronten & deuren. Voor de kenners in het vak: de Bolero en de Quinto waren jaren geleden veel verkochte badkamermeubelen in de Benelux.

De actuele softe trend zet zich opnieuw door in bijvoorbeeld waves in appartementsgebouwen, ronde vormen in tafels en organisch gevormde banken en fauteuils, wij durven deze trend door te trekken tot in de badkamer. Het nieuwe ovale meubel past perfect in deze interieurs en zal als trendsetter onze No Limit Round aanvullen.

Dit nieuwe ovale meubel, genaamd Private Collection, heeft zowel de zijdes als een front dat gebogen is. Het kastwerk is volledig mat gelakt en leverbaar in alle Ral kleuren. Dit meubel kan worden afgewerkt met een wastafelblad in kunstmarmer, top solid, marmer of glas. De ovale spiegel met indirecte led verlichting rondom maakt de opstelling compleet.

Wenst u nog meer opbergruimte ? Dan kunt u het meubel aanvullen met een half hoge kolomkast van 50 cm breed, waarvan beide gebogen deuren opendraaien zodat u een mooi overzicht hebt van de inhoud van uw kast.

Design your own bathroom

Bathroom configurator